Incendiu într-o locuință din comuna Slatina. Proprietarul s-a ales cu arsuri care au necesitat îngrijiri de urgență la spitalRural

Incendiu într-o locuință din comuna Slatina. Proprietarul s-a ales cu arsuri care au necesitat îngrijiri de urgență la spital

       Accesări: 188

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit din localitatea Slatina.

Intervenția a avut loc în această după-amiază. Incendiul a fost anunțat la ora 16.33.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Slatina și se manifesta la interior, într-o cameră și pe holul locuinței (cu o suprafață totală de aproximativ 30 metri pătrați).

Au ars obiecte de mobilier, materiale textile și alte bunuri. S-au degradat elemente de tâmplărie.

Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 53 de ani, care a suferit arsuri pe față și pe mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Codrin Benta

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură).

Incendiul a fost lichidat la ora 17:45. Au fost salvate restul casei de locuit, precum și alte două locuințe și o anexă, aflate în imediata vecinătate.

ȘTIRI