Ottica Milano s-a mutat în casă nouă. Clienții din Fălticeni pot descoperi ofertele în magazinul de pe „faleză”Local

Ottica Milano s-a mutat în casă nouă. Clienții din Fălticeni pot descoperi ofertele în magazinul de pe „faleză”

       Accesări: 1275

Schimbare de decor și experiențe noi și îmbunătățite pentru cumpărători. Ottica Milano aduce universul ochelarilor de calitate, ale unor producători renumiți la nivel mondial, mai aproape de fălticeneni. Magazinul din Fălticeni, al treilea din rețea după cele din Baia Mare și Satu Mare, a fost relocat într-o zonă mult mai accesibilă.

De curând, Ottica Milano își desfășoară activitatea pe „faleză”, aleea pietonală de pe Strada Republicii, în apropiere de Primăria Municipiului Fălticeni.

Cei interesați trebuie să știe că aici vor regăsi ochelari de vedere, ochelari de soare și rame la prețuri foarte atractive. Perioada de iarnă este una destinată ofertelor.

La redeschiderea magazinului, fălticenenii au parte nu doar de tarife excelente, ci și de cadouri.

La cumpărarea unei perechi lentile de progresive cu tratament antireflex Impression Free Sign 3, Impression 2, Multigressiv Mylife 2 sau Multigressiv My View 2, marca Rodenstock, primiți un cadou o pereche de lentile degresive pentru birou (Progressiv Ergo 2 1.5), cu tratament antireflex Supersin.

Codrin Benta

Până la 28 februarie, Ottica Milano oferă cadou perechea de lentile degresive Office Free 1.5 cu tratament super antireflex SuperAr Clean, la cumpărarea lentilelor progresive Excelit Perso, Unique sau Unique 4K, toate de la Interoptik.

De asemenea, începând cu 1 februarie, clienții primesc reduceri de 15% la diferite rame. Mai multe oferte în magazin.

Clienții pot solicita la Ottica Milano consultații optometrice de specialitate, măsurare dioptrii, prescriere rețete cu dioptrii pentru ochelari și lentile de contact.

Consultația oferită este gratuită.

Cei care doresc programări și informații pot suna la numărul 0733 316 015.

ȘTIRI