Încă se mănâncă bine în Fălticeni. Noi preparate delicioase în meniul restaurantului Imperial Grill & MusicLocal

Încă se mănâncă bine în Fălticeni. Noi preparate delicioase în meniul restaurantului Imperial Grill & Music

       Accesări: 7297

Chiar dacă sună poetic, evenimentul de lansare a noului meniu de la Imperial Grill & Music a fost ca o plimbare cu caleașca Cenușăresei. Farfuriile pline de preparate noi și super gustoase ieșeau din bucătărie grăbite și treceau din mâinile ospătarilor entuziasmați direct pe mesele oaspeților. Bufetul cu preparate, aflate la degustare, saluta aproape în fiecare minut câte un nou trecător pofticios.

Localul a simțit iar forfota unui eveniment cu vibrație tinerească și energică, desigur, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 5 februarie, de la ora 18.

Imperial Grill & Music a organizat un eveniment de lansare a noului meniu, care a rămas la fel de bogat, însă cu preparate mai bune, mai complexe și mai vibrante.

Cei care au fost prezenți au putut să deguste noile preparate din meniu și să aleagă ce mâncare vor să comande la masă. Bufetul pentru degustare cu sandvișuri, fructe de mare și bruschette a fost atracția principală, însă pizza și burgerul au furat toate privirile și…apetiturile.

Noile preparate cu fructe mare au fost pe val și dispăreau cât clipeai de pe mese. La înălțime au fost și preparatele din paste, iar clătitele cu mere caramelizate au fost „cireașa” de pe tort.

Poveștile bune, serile petrecute cu prietenii, mâncarea super gustoasă merg perfect cu un pahar de vin.

Așa că Imperial Grill & Music a oferit oaspeților și vin din partea casei, de la Domeniile Bogdan și shot-uri de Jagermeister.

Așa, atmosfera relaxantă a fost creată natural, iar discuțiile dintre grupurile de prieteni și cunoscuți au mers perfect cu noul meniu lansat de Imperial Grill & Music. Au fost întâlniri grozave între prieteni, râsete la un pahar de vin și poftă mare la mâncare: așa a arătat evenimentul de la restaurant.

Barmanii au preparat non-stop cocktailuri, iar în bucătărie focul era aprins încontinuu. Noile preparate din meniu au fost atât de bune, că erau comandate pe bandă rulantă la masă de către invitați.

Muzica face casă bună cu gastronomia în orice local. A fost suficient ca un DJ să dea tonul și, apoi, să ofere propria „rețetă” pentru un eveniment de succes.

Cu toate că s-a păstrat distanța fizică, iar petrecerea n-a ținut până dimineață, oamenii au avut un sentiment grozav de satisfacție și sațietate.

E clar, a fost senzație acolo.

Evenimentul de lansare a meniului nou a arătat că oamenii iubesc preparatele gustoase, naturale, dar care vin cu o explozie de arome.

Oaspeții au spus că noul meniu e așa cum ar trebui să fie: plin de gust bun și sățios. Peste 60% din preparate sunt noi, 20% sunt reintrepretate, iar 20% au rămas neschimbate.

Însă, per total, meniul a făcut ce trebuia: a venit cu un gust super bun, a impresionat pe toată lumea și a adus zâmbete pe buze.

Chiar dacă au fost aduse o mulțime de schimbări, două lucruri au rămas la fel: calitatea ingredientelor și munca echipei din bucătărie. Echipa de la Imperial Grill & Music știe că un gust bun și natural vine din ingrediente proaspete și calitative, nu din potențiatori de gust sau delicat.

Zilnic angajații fac piața, cumpărând de la producători locali tot ce se poate, ca să se asigure că preparatele au gust și fără arome artificiale sau alte trucuri.

Echipa de bucătari din spate gătește cu spor și dă atenție detaliilor la care (aproape) nimeni nu s-ar gândi, tocmai pentru ca rezultatul final să fie un preparat aromat și echilibrat.

Imperial Grill & Music te invită la restaurant cu zâmbetul pe buze, cu o super atmosferă și cu un meniu nou-nouț și mega bun.

Dacă vrei să testezi și tu preparatele noi de la Imperial, găsești meniul pe portalul Imperial Grill and Music (www.imperialgrillandmusic.ro) sau pe Facebook și poți să comanzi mâncare la numărul 0742 159 840.

ȘTIRI