HomeZone Fălticeni redefinește confortul și eleganța locuinței tale. Poți cumpăra cu rate direct din magazinEconomic

HomeZone Fălticeni redefinește confortul și eleganța locuinței tale. Poți cumpăra cu rate direct din magazin

       Accesări: 496

Casă, dulce casă! Locuința în care ne ducem traiul de zi cu zi este cel mai drag loc din lume pentru fiecare dintre noi. Ambianța poate fi redefinită cu note de rafinament, eleganță, cu tonuri calde sau vii, cu ajutorul produselor din oferta magazinului HomeZone Fălticeni.

Aici vă puteți întâlni cu cele mai noi apariții din domeniul mobilei, canapelelor și ușilor, într-o varietate deosebită.

Un detalii important este că Homezone Fălticeni este producător de mobilă, iar din acest punct de vedere alegerile clientului pot fi foarte variate.

Aici puteți proiecta mobilierul la care visați, la un preț just și la un standard de calitate ridicat.

Mahanu Design

Echipa de specialiști este pregătită să personalizeze și să adapteze mobilierul și piesele de mobilier, în funcție de cerințe, grație experienței, dar și liniei de producție avansate.

HomeZone Fălticeni produce mobilier de sufragerie, bucătărie, pentru camera de zi, dormitor și baie.

Pe lângă mobilierul fabricat la Fălticeni, magazinul expune produse de mobilier, uși și canapele pentru toate gusturile, importate din Turcia, Germania, Polonia, Ucraina și Anglia, de calitate superioară, la prețuri avantajoase.

Un aspect demn de reținut este că la HomeZone Fălticeni puteți cumpăra oricare dintre aceste produse în cel mult 12 rate, direct din magazin, scutind timp prețios.

Situat pe strada Armatei, lângă sediul Fan Courier, acest magazin s-a impus ca un punct de referință pentru cei ce doresc să își transforme casa într-un paradis al confortului și stilului.

Cu o tradiție de peste 10 ani în domeniul amenajărilor interioare, HomeZone Fălticeni, una din afacerile asociate firmei Haiducul, a crescut și s-a dezvoltat alături de comunitatea sa.

Deschis în anul 2012, magazinul și-a început activitatea cu producția de mobilier la comandă, răspunzând nevoilor clienților din zonă.

Antreprenoriatul i-a adus în fața unor noi provocări, astfel că HomeZone Fălticeni și-a extins oferta cu noi produse de calitate superioară, importate din Turcia, Germania, Polonia, Ucraina și Anglia.

De la mobilierul de sufragerie, dormitor sau bucătărie până la canapele, colțari și uși de interior, fiecare piesă este selectată cu grijă pentru a îndeplini standardele cele mai înalte de calitate și estetică.

Paleta bogată de culori și finisaje îți oferă libertatea de a-ți personaliza spațiul în funcție de gusturile și preferințele tale, transformând fiecare încăpere într-o oază de confort și bun gust.

Cu o suprafață de peste 1.400 de metri pătrați, HomeZone este mai mult decât un simplu magazin, este o experiență unică.

Aici, clienții sunt întâmpinați de un personal dedicat și pasionat, gata să ofere consultanță și să împărtășească cu tine cele mai noi tendințe în design interior.

Ei te vor ghida în luarea deciziei perfecte. Atelierul de mobilă, cu tehnicieni pricepuți și echipamente moderne, este locul unde se naște fiecare piesă de mobilier, fiecare ușă sau canapea, purtând amprenta măiestriei și atenției la detalii.

Axat pe satisfacția clienților, HomeZone Fălticeni este un partener de încredere pentru fiecare proiect de amenajare interioară.

Fie că îți dorești să îți redecorezi întreaga locuință sau să adaugi doar un strop de prospețime și eleganță, echipa noastră este aici să te ghideze și să te inspire.

Te invităm să ne vizitezi în magazinul nostru și să te lași inspirat de frumusețea și versatilitatea produselor noastre.

Fiecare vizită la HomeZone este o călătorie în lumea designului de interior, o oportunitate de a-ți transforma visurile în realitate și de ați face casa să strălucească în toată splendoarea ei.

HomeZone pune la dispoziție tuturor clienților săi posibilitatea de a cumpăra orice produs disponibil în stoc, cu plata în rate, până la 12 rate, direct din magazin, cu proceduri foarte ușoare și fără bătăi de cap.

Agenții HomeZone se vor ocupa de tot procesul, de la aplicarea pentru rate, până la aprobarea ratelor, proces ce este relativ scurt.

Pentru mai multe informații și noutăți, poți urmări pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064055801359

Produsele din gama mobilei la comandă pot fi vizualizate aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064030717439

Pentru comenzi, întrebări şi alte informații despre mobilă la comandă sau alte produse, poți apela numărul 0754 836 502.

ȘTIRI