HomeZone Fălticeni dă stil și culoare casei tale! Supermagazinul cu mobilă, canapele și uși pentru toate gusturileEconomic

HomeZone Fălticeni dă stil și culoare casei tale! Supermagazinul cu mobilă, canapele și uși pentru toate gusturile

       Accesări: 1928

Acasă este locul unde ne simțim cel mai bine, unde petrecem clipe frumoase cu familia și prietenii. Atmosfera plăcută din căminul nostru nu este dată doar de vibrația, armoniile și bucuriile create de cei dragi, ci și de lucrurile care ne înconjoară. Mobilierul și elementele de decor pot înfrumuseța casa, ne conturează și definesc stilul.

Magazinul HomeZone este, din acest punct de vedere, un reper.

Este locul unde varietatea produselor și stocurile existente îți dau posibilitatea unor alegeri multiple, sub aspectul materialelor, calității și culorilor.

HomeZone Fălticeni este situat pe strada Armatei, nr. 7F, în apropierea sediului Fan Courier, și expune sute de piese de mobilier de prima-mână, din materiale atent selectate și finisate, importate direct din fabrici colaboratoare, în atelierul propriu.

Gama de mobilier pune accent pe linii moderne, dar și clasice, care vor influența semnificativ aspectul casei tale. Varietatea produselor permite, totodată, clienților din Fălticeni și din localitățile învecinate să facă alegeri adecvate de selecție pentru cea mai bună achiziție.

În egală măsură, HomeZone aduce în atenție o paletă bogată de canapele, tapițerii și uși de interior de calitate superioară, la prețuri convenabile.

Unul dintre avantaje este că puteți alege din același loc tot ceea ce aveți nevoie pentru căminul dumneavoastră.

Produsele aflate în stoc sau pe comandă, indiferent de alegere, sunt produse care nu vor dezamăgi prin funcționalitate, calitate, durabilitate și aspect.

Selecția de mobilier, canapele și uși de la HomeZone va determina cât de luxos, elegant, confortabil și atrăgător va fi spațiul pe care doriți să-l amenajați.

Dacă aveți o casă nouă sau intenționați să vă renovați actuala casă, aici aveți de unde alege, pentru a se potrivi gustului și stilului personal.

HomeZone este una dintre afacerile asociate firmei Haiducul, cel mai important agent economic pe segmentul materialelor de construcții și bricolajului din zona Fălticeni.

Magazinul și marca cu același nume au apărut pe firmamentul local în anul 2012, odată cu deschiderea producției de mobilă la comandă. Afacerea s-a extins gradual, oferta fiind diversificată cu uși de interior și exterior, din import, produse atât în Uniunea Europeană, cât și la producători renumiți din Turcia și Ucraina.

La momentul actual, HomeZone este cel mai mare magazin din Fălticeni, cu mobilă, canapele și uși, cu o suprafață de peste 1.400 de metri pătrați.

Atelierul de mobilă, în care lucrează oameni dedicați și cu experiență vastă în domeniu, este într-un proces continuu de dezvoltare. Un element aparte este faptul că orice client poate analiza procedeele de lucru și detaliile în procesul de fabricație al mobilei pe comandă.

ȘTIRI