Delgaz Grid anunță sistarea furnizării energiei electrice în patru localități din comunele Forăști și Vadu MoldoveiRural

Delgaz Grid anunță sistarea furnizării energiei electrice în patru localități din comunele Forăști și Vadu Moldovei

       Accesări: 5615

Început de săptămână cu restricții pentru unii consumatori. Câteva sate din zona Fălticeni nu vor avea energie electrică timp de mai multe ore. Compania Delgaz Grid a anunțat că pe 12 octombrie va sista furnizarea energiei în patru localități ce aparțin de comunele Forăști și Vadu Moldovei.

Satele vizate sunt Manolea, Țolești și Viișoara din Comuna Forăști, respectiv satul Mesteceni din Comuna Vadu Moldovei, cuplate la Linia Electricitate Aeriană de 20 kV Dolhasca – Fălticeni.

Delgaz Grid menționează că lucrările vizate reprezintă investiții în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice.

Acestea sunt necesar pentru asigurarea funcționării și exploatării în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

Mahanu Design

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 9.00 – 17.00 pentru montarea unui separator telecomandat în zona Cămârzani, cât și pentru alte intervenții prevăzute pe agenda de investiții.

Reprezentanții companiei Delgaz Grid regretă disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI