Dispărut de la locul accidentului. Căruțașul implicat în incidentul de la Boroaia va fi căutat de polițiștiRural

Dispărut de la locul accidentului. Căruțașul implicat în incidentul de la Boroaia va fi căutat de polițiști

       Accesări: 10828

Căutat de oamenii legii. Un căruțaș, implicat în evenimentul rutier de pe raza comunei Boroaia, a dispărut de la locul accidentului. Acesta s-a produs vineri seara, pe Drumul Național 15 C, în jurul orei 19.

Polițiștii sosiți la accident nu l-au găsit pe conducătorul atelajului hipo, cu care transporta căpriori.

Jandarmii Detașamentului Fălticeni au fost trimiși în sprijinul polițiștilor.

Oamenii legii plănuiesc să înceapă căutările pentru a-l identifica pe căruțaș, dacă acesta nu apare la locul producerii incidentului.

Șoferul accidentat, un bărbat de 41 de ani, din comuna Râșca, este rănit. El a fost transportat la spital de un echipaj cu medic al Ambulanței Fălticeni.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Coliziunea dintre mașină și căruță s-a produs față-spate, iar din impact o bucată de lemn a rămas înfiptă în zona pasagerului din dreapta.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE (ora 20:40)

La locul accidentului a venit ginerele căruțașului.

Acesta le-a indicat polițiștilor domiciliul persoanei implicate în accident, după care a fost condus la sediul Poliției Municipale Fălticeni.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava, a declarat că jandarmii au fost chemați în sprijin, deoarece inițial se știa că acel căruțaș a fugit pe un câmp din apropiere.

Identitatea conducătorului atelajului hipo a fost stabilită de către polițiști. Este vorba de un bărbat din comuna Drăgănești, județul Neamț, localitate care se învecinează cu comuna Boroaia.

Căruțașul este de negăsit. Polițiștii fălticeneni au cerut sprijinul colegilor nemțeni pentru a-l identifica.

Din primele cercetări reiese că atelajul hipo nu avea elemente de semnalizare luminoasă și nici nu este înregistrat cu plăcuțe în localitatea de domiciliu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de „părăsire a locului accidentului” și „vătămare corporală din culpă”.

Șoferul a fost transportat în stare gravă la spital și riscă să-și piardă o mână.

ȘTIRI