Flagrante la regimul rutier. Trei șoferi băuți au fost prinși pe raza comunelor Horodniceni, Boroaia și Cornu LunciiRural

Flagrante la regimul rutier. Trei șoferi băuți au fost prinși pe raza comunelor Horodniceni, Boroaia și Cornu Luncii

       Accesări: 1686

Zi neagră pentru consumatori de alcool aflați la volan. Polițiștii au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere și la sfârșitul săptămânii trecute. Controalele de rutină din traficul rutier nu au fost lipsite de protagoniști depistați de flagrant.

Nu mai puțin de trei infracțiuni la regimul rutier au fost depistate duminică, 11 iunie, de agenții Secțiilor de Poliție Rurală Mălini și Vadu Moldovei.

Ca element comun, șoferii aflați la volan aveau alcoolemia în aerul expirat egală cu sau peste valoarea de 1,00 mg/l.

În timpul după-amiezii, patrula din cadrul SPR Mălini a oprit pe raza localității Rotopăești, comuna Horodniceni, un autoturism condus de un bărbat din comuna Păltinoasa.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat etilotestul, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alma Clinic

Oamenii legii au făcut verificări în baza de date și au constatat faptul că polița de asigurare RCA este expirată.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar ca și măsură complementară, s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Tot duminică, la ora 18.00, patrula din cadrul SPR Vadu Moldovei a oprit pentru control, pe strada Sibicheni, din comuna Boroaia, un autoturism condus de un localnic.

Șoferul emana halenă alcoolică, fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest.

Aparatul a indicat valaorea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe timpul nopții a fost depitat un alt șofer, pe raza localității Cornu Luncii.

Agenții SPR Mălini au oprit pentru control de rutină un autoturism condus de un localnic, aflat sub influența alcoolului.

Aparatul a indicat un rezultat de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe șofer la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în aceste cauze dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

ȘTIRI