Flagrant al polițiștilor din Fălticeni. Șofer depistat cu permisul suspendat. Agenții l-au testat cu aparatul Drug-TestLocal

Flagrant al polițiștilor din Fălticeni. Șofer depistat cu permisul suspendat. Agenții l-au testat cu aparatul Drug-Test

       Accesări: 1940

Controalele efectuate la miezul nopții îi scot la iveală pe șoferii cu probleme. Patrulele Poliției Municipului Fălticeni acționează pe principalele drumuri publice, pentru identificarea participanților la trafic care încalcă legea. Nu de puține ori, agenții au dat dovadă de inspirație, oprind pentru verificări conducători auto, ce au devenit subiectul unui flagrant.

Un astfel de caz este și cel înregistrat sâmbătă, 2 martie.

Aproape de miezul nopții, agenții de la Ordine Publică au oprit un autoturism, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe strada 2 Grăniceri.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat din Fălticeni, figurează cu permisul de conducere suspendat.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care polițiștii l-au verificat cu aparatul Drug Test.

În urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Polițiștii menționează că aceasta nu reprezintă probă în dosarul penal,.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise.

Conform procedurilor în vigoare, agenții au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe”, și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

ȘTIRI