Momente de bucurie pentru antreprenorii Nina și Ovidiu Simos. Ei au sărbătorit finalizarea noului lor magazinEveniment

Momente de bucurie pentru antreprenorii Nina și Ovidiu Simos. Ei au sărbătorit finalizarea noului lor magazin

       Accesări: 11393

Început de martie sub cele mai bune auspicii. Antreprenorii care patronează rețeaua Supermarket Simos au finalizat ultima investiție în municipiul Fălticeni, materializată printr-un nou magazin, unitate ce va fi deschisă, luni dimineața, pentru publicul larg. Soții Nina și Ovidiu Simos au ținut să marcheze acest moment al bucurie, în cadrul unui eveniment desfășurat duminică, 3 martie, alături de familie, angajați, prieteni, colaboratori și autorități.

Invitații au fost primiți așa cum se cuvine de cei doi antreprenori care inaugurează, astfel, unitatea cu numărul 13.

Înainte de masa festivă s-a desfășurat slujba de sfințire.

Un moment aparte l-a constituit pomenirea fondatorilor firmei Simos, Aurica și Vasilis Simos, părinții antreprenorilor, care au lansat primul magazin în anul 1997, alături de Nina și Ovidiu Simos care au dus afacerea la un nivel de neimaginat în urmă cu 27 de ani.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

După oficierea acesteia preotul Adrian Brădățanu s-a adresat gazdelor, amintind că noul magazin Supermarket Simos reprezintă un „moment al bucuriei și satisfacției, nu doar ca investiție, ci și ca factor social la nivelul comunității locale” care trebuie să prospere.

Prezent în rândul oaspeților, primarul Cătălin Coman a subliniat faptul că, deși a fost invitat de numeroase ori, „este pentru prima dată când participă în ultimii 13 ani la inaugurarea unui nou magazin, și asta pentru că este vorba despre antreprenori locali, dar și despre faptul că investiția este materializată în Fălticeni.

El le-a spus că ori de câte ori va avea nevoie, cumpărăturile le va face de la Supermarket Simos pentru că încurajează investițiile autohtone. Edilul municipiului Fălticeni le-a urat, la final, succes oamenilor de afaceri Nina și Ovidiu Simos atât cu noul magazin, cât și în viitor.”

La finalul evenimentului dedicat inaugurării, după câteva momente de socializare, și închinarea unui pahar de șampanie, invitații au făcut un tur al noului magazin de pe strada Ana Ipătescu.

Profitând de ocazie, prietenii și colaboratorii celor doi antreprenori au făcut câteva cumpărături, ei fiind și primii clienți al magazinului cu numărul 13, unul cu noroc, după cum spun antreprenorii.

Povestea afacerii de succes marca „Supermarket Simos” merge mai departe. Noul magazin va fi inaugurat luni, 4 martie, de la ora 10 și se alătură unei rețele formate din alte 12 magazine amplasate în Fălticeni, Mălini, Bogdănești, Vadu Moldovei, Cornu Luncii, Stulpicani și Broșteni.

Primii 200 de clienți vor primi cadouri, iar produsele de la rafturi dispun de prețuri foarte atractive.

Proiectul, încheiat după 11 luni, aduce pe piața locală un magazin cu 15.000 de produse alimentare și nealimentare, prețuri atractive și noi locuri muncă.

Zona destinată cumpărăturilor este de 600 mp, cu spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește, sucuri, lactate și produse congelate, produse alimentare și nealimentare, și produse refrigerate din carne, toate cu tarife accesibile.

Clienții au la dispoziție 30 de locuri de parcare și două căi de acces auto, una de pe strada Ana Ipătescu și alta de pe strada Nicu Gane.

Deviza „mai aproape de tine” se va regăsi în fiecare produs de la raft. Prețurile atractive și diversitatea sunt două puncte forte ale magazinelor Supermarket Simos.

ȘTIRI