Fălticenenii primesc de la Primărie puieți de tuia. Doritorii vor preda 50 de PET-uri sau doze de aluminiuLocal

Fălticenenii primesc de la Primărie puieți de tuia. Doritorii vor preda 50 de PET-uri sau doze de aluminiu

       Accesări: 8904

Pentru al doilea an la rând, Primăria Fălticeni derulează un program menit să încurajeze colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile de către populaţia municipiului Fălticeni.

Programul se intitulează sugestiv ,,Vino cu 50 de PET-uri / doze de aluminiu şi poţi planta un copăcel de tuia în faţa casei, în faţa blocului, în faţa şcolii, în Municipiul Fălticeni”.

Primăria Fălticeni a achiziţionat 2000 de puieţi de tuia, care vor fi distribuiţi populaţiei, în baza unui regulament care a fost aprobat de Consiliul Local Fălticeni, în intervalul 19-29 aprilie 2021.

Distribuirea va începe luni, 19 aprilie 2021, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la sera situată în vecinătatea Bazarului. Solicitanţii trebuie să facă dovada că locuiesc în municipiul Fălticeni.

Participanţii, în schimbul a 50 de PET-uri sau doze de aluminiu (curate şi comprimate pentru a li se reduce volumul), vor primi un puiet de tuia.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Fiecare participant poate primi maxim 3 puieţi de tuia, în schimbul a 150 de PET-uri sau doze de aluminiu predate.

Ulterior, puieţii pot fi plantaţi pe domeniul proprietate privată al participantului sau pe domeniul public şi privat al municipiului Fălticeni.

ȘTIRI