Farmacia Morpheus Fălticeni îți aduce medicamentele la tine acasă. Comenzi online și livrare în toata țaraLocal

Farmacia Morpheus Fălticeni îți aduce medicamentele la tine acasă. Comenzi online și livrare în toata țara

       Accesări: 3904

Medicamente la un clic distanță. Farmacia Morpheus din Fălticeni trece la nivelul următor de adresabilitate, printr-un concept nou care întărește ideea și dorința de a fi mai aproape de nevoile clienților. Acum toate produsele din portofoliu pot fi comandate imediat și transportate la domiciliu, în toată țara.

Comenzile pot fi făcute direct de pe internet, accesând magazinul virtual la adresa farmaciamorpheus.ro.

Livrările se fac în toată țara, direct la adresă, la costul de 16,99 lei. Comenzile peste 199 de lei beneficiază de transport gratuit, furnizarea produselor urmând să fie onorată într-un interval de 24 – 48 de ore.

Plata se poate cu cardul sau ramburs.

Farmacia online Morpheus oferă clienților posibilitatea de a-și alege și achiziționa produsele dorite, într-o manieră ușor de accesat. Asta înseamnă un plus de confort și timp câștigat, o alternativă la îndemână atunci când ai nevoie de medicamente și produse farmaceutice, fără stai la cozi.

Clienții din Fălticeni și împrejurimi au posibilitatea de a ridica produsele comandate direct din Farmacia Morpheus, cu plata numerar sau cu cardul, fără niciun cost adițional.

În cazul în care doriți informații, puteți intra în contact cu echipa farmaciei la numărul de telefon 0723 113 013, dar și pe WhatsApp.

Farmacia Morpheus este localizată pe strada Mihai Eminescu, Bl.1, parter, vizavi cu Ambulatoriul de Specialitate (fosta Policlinică).

Din magazinul farmaciei online Morpheus pot fi comandate sute de produse la prețuri accesibile:

Farmacia Morpheus, înființată în anul 1997, este o farmacie independentă, de referință în municipiul Fălticeni.

„În calitate de farmaciști ne place să oferim cele mai bune îndrumări pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, astfel asigurăm o multitudine de produse la prețuri accesibile și participăm activ la monitorizarea farmacoterapeutică a fiecărui pacient.”, menționează reprezentanții farmaciei. „Dorim să atingem standarde înalte de profesionalism și responsabilitate în activitatea noastră, iar pentru aceasta oferim pacienților noștri o varietate de medicamente, suplimente nutritive, produse parafarmaceutice, cosmetice și produse de tehnică medicală. Menținem conceptul de “farmacie tradițională”, de aceea ne-am păstrat funcția de receptură, unde preparăm formule magistrale și oficinale pentru a oferi pacientului un serviciu cât mai personalizat. În același timp, ne aliniem la tendințele moderne prin lansarea farmacii online, unde totul este mai facil”.

ȘTIRI