Farmacia Morpheus desfășoară campania Zilele Protecției Solare. Fălticenenii pot să-și analizeze gratuit starea tenuluiSănătate

Farmacia Morpheus desfășoară campania Zilele Protecției Solare. Fălticenenii pot să-și analizeze gratuit starea tenului

       Accesări: 959

Fiecare anotimp vine cu noi provocări pentru tenul nostru. Vara este perioada când pielea este expusă la factori precum căldura și razele ultraviolete, pe lângă alți factori externi, precum poluarea, care pot genera probleme. Sănătatea, aspectul și frumusețea tenului sunt extrem de importante și deloc ușor de întreținut în sezonul estival, un real ajutor fiind sfaturile experților.

În această direcție intervine Farmacia Morpheus, farmacia care prețuiește sănătatea, prin inițierea unei campanii dedicate vitalității tenului.

Campania se numește „Zilele Protecției Solare” și este adresată persoanelor de toate vârstele.

În cadrul acesteia, fălticenenii pot să-și verifice gratuit sănătatea tenului, cu ajutorul unui aparat ultramodern pentru analiza pielii, dar și cu sprijinul medicului primar dermato-venerolog Andreea Anton-Matei.

Dermoanaliza tenului se va face cu ajutorul aparatului OBSERV 520X, disponibil în farmacie pe întreaga perioadă de campanie.

Zilele Protecției Solare se desfășoară în perioada 19-26 iunie, în intervalul orar 09:00-18:00, împreună cu L’Oreal România, ce deține mărcile de dermato-cosmetice La Roche-Posay, Vichy, CeraVe.

Analiza tenului este gratuită, în cadrul acestora fiind verificate, printre altele, și alunițele, consultul fiind realizat de medicul primar Andreea-Anton Matei, între orele 15-17.

Campania este adresată persoanelor de toate vârstele. Doritorii se pot prezenta la Farmacia Morpheus din Fălticeni, vizavi de fosta Policlinică.

Toți participanții vor primi din partea organizatorilor un cadou ce include produse dermato-cosmetice pentru aceste sezon estival.

Campania gratuită marchează cei 27 ani de activitate desfășurați de Farmacia Morpheus, sub sloganul Prețuiește Sănătatea, rețea prezentă astăzi în Fălticeni, Bogdănești, Mălini și, în curând, în Preutești.

Zilele Protecției Solare se vor încheia miercurea viitoare, pe data de 26 iunie.

Promoțiile și noutățile din cadrul Farmaciei Morpheus pot fi urmărite zilnic pe paginile de social media https://www.facebook.com/FarmaciaMorpheus si Instagram: https://www.instagram.com/farmaciamorpheus/.

ȘTIRI