Farmacia Morpheus are un nou magazin virtual. Promoțiile actuale și alte 5.000 de produse sunt la un clic distanțăLocal

Farmacia Morpheus are un nou magazin virtual. Promoțiile actuale și alte 5.000 de produse sunt la un clic distanță

       Accesări: 418

Comerțul electronic câștigă tot mai mult teren printre clienți. Cumpărăturile de pe internet sau crescut în popularitate, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Farmacia Morpheus ține pasul cu vremurile și și-a înnoit, de curând, magazinul virtual.

Este vorba despre farmacia digitală, disponibilă la adresa farmaciamorpheus.ro, de unde pot fi comandate oricare dintre cele peste 5.000 de produse din portofoliu.

Noul magazin virtual farmaceutic dispune de un aspect complet schimbat, funcții optimizate, număr mult mai mare de produse expuse pe prima pagină și modalități facile de plată.

Comenzile pot fi plasate mai ușor, acestea putând fi achitate cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs.

Clienții din Fălticeni și din țară le pot alege produsul dorit cu un simplu clic, serviciile de curierat urmând să onoreze fiecare comandă.

Magazinul virtual al Farmaciei Morpheus include produse farmaceutice, dermato-cosmetice si tehnico-medicale. La acestea se adaugă vitamine, alimente și suplimente nutritive bio sau vegane.

Există și game special create pentru mame și copii, cupluri, dietă și detoxifiere.

Pentru perioada estivală sunt produse specifice pentru plajă, bronzat și protecția pielii. În cadrul farmaciei digitale veți regăsi pe prima pagină și recomandări de produse sau selecții ale unor promoții de sezon.

Spre exemplu, până la 31 iulie există o promoție specială pentru produsele de protecție solară care beneficiază de 20% reducere.

Important de menționat este faptul că pentru comenzile în valoare de peste 199 de lei beneficiază de transport gratuit.

Clienții au posibilitatea să ridice produsele din farmacie, fără nici un cost suplimentar de procesare pentru comenzi.

Farmacia Morpheus este situată pe strada Mihai Eminescu din Fălticeni, vizavi de fosta Policlinică. Cei care vor să scape de un drum la farmacie, varianta magazinului virtual este opțiunea perfectă.

ȘTIRI