Fălticenenii vor susține proba traseu doar în Suceava. Punctul de lucru din Fălticeni și-a încetat activitatea din 6 iunieLocal

Fălticenenii vor susține proba traseu doar în Suceava. Punctul de lucru din Fălticeni și-a încetat activitatea din 6 iunie

       Accesări: 3622

Bucurie de scurtă durată. De la jumătatea lunii mai candidații pentru permisul auto au avut posibilitatea de a susține proba practică (traseul) în municipiul Fălticeni. Autoritățile au deschis un punct de lucru măsura, aprobată de Prefectura Suceava, a intrat în vigoare pe 16 mai și a fost bine primită de școlile de șoferi din municipiu.

Numai că după aproximativ trei săptămâni, conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a analizat impactul acestei decizii și a propus închiderea punctului de lucru.

Măsura nu este pe placul candidaților și nici în avantajul școlilor de șoferi din Fălticeni.

Prin ordinul Prefectului Alexandru Moldovan activitatea punctului de lucru a încetat din 6 iunie.

Asta înseamnă că toți candidații din Fălticeni și zona Fălticeni vor susține proba practică (traseul) doar în municipiul Suceava. Asta înseamnă un drum în plus, timp pierdut și ceva mai multă cheltuială pentru școlile de șoferi.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Prefectura nu a comunicat ce anume a determinat conducerea SPCRPCIV să renunțe la punctul de lucru din Fălticeni.

Pentru a „regla” decalajul actual, de aproximat 6 luni între proba scrisă (sala) și proba practică (traseu), în județul Suceava au fost detașați examinatori din alte județe. Măsura va fi menținută până când sutele de dosare nesoluționate să fie rezolvate, iar perioada dintre cele două probe să nu fie mai mare de 30-40 de zile.

ȘTIRI