Fălticeneanul Emilian Radion s-a clasat pe locul al treilea la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor InterneLocal

Fălticeneanul Emilian Radion s-a clasat pe locul al treilea la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne

       Accesări: 326

Un obiectiv îndeplinit cu succes. Un ofițer din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și-a încheiat pe podium parcursul la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția s-a desfășurat la Târgu Mureș în perioada 14-17 mai.

Căpitanul Emilian Radion se numără printre premianții acestei competiții, în care experiența și concentrarea sunt factori cheie.

El s-a clasat pe locul al treilea, la fel ca și anul trecut, într-o competiție disputată în compania celor mai buni trăgători.

Emilian Radion devine, cu această ocazie, unul dintre cei mai titrați participanți la Tir, cu pistolul Carpați de calibru 7,65 mm.

Nu pot să spun decât că sunt mândru de faptul că am reușit să ocup un loc pe podiumul acestei competiții, pentru al doilea an consecutiv, și să reprezint cu onoare Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni.”, ne-a declarat căpitanul Radion, deținătorul locului al treilea în concurs „Au fost emoții mari! Cu toate acestea, experiența celor 20 de ani de muncă și orele de antrenament alături de elevii pe care îi formez cred că au făcut diferența.”

Principalul său adversar a fost tot un fălticenean, Ovidiu Gîm, subofițer în cadru Detașamentului de Jandarmi Fălticeni, care s-a clasat pe locul întâi în campionatul Ministerului Afacerilor Interne.

Tot de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi a mai participat și locotenent-colonelul Adrian Dăscălescu, care a dobândit un plus de experiență în cariera profesională, odată cu această activitate productivă.

Căpitanul Emilian Radion, originar din Fălticeni, activează în cadrul Jandarmeriei Române de 20 de ani.

El face parte din cadrul SMSJ Fălticeni de 8 ani, iar de un an este comandant de batalion în cadrul școlii.

În toată această perioadă s-a remarcat prin profesionalism și implicare în activități.

ȘTIRI