Concursul Voinicelul și-a desemnat câștigătorii. 60 de participanți din zona Fălticeni vor concura la faza județeanăEveniment

Concursul Voinicelul și-a desemnat câștigătorii. 60 de participanți din zona Fălticeni vor concura la faza județeană

       Accesări: 1284

Micuții talentați au urcat din nou pe scenă. Vineri a fost zi de spectacol la Fălticeni și, în același timp, de competiție artistică. Aproximativ 100 de copii și grupe de preșcolari de la oraș și de la țară au participat la Festivalul concurs național „Voinicelul”.

Etapa zonală s-a desfășurat pe 17 mai, evenimentul fiind găzduit de Centrul Cultural „G.V. Birlic”

Au participat grădinițe cu program normal și prelungit din Fălticeni, Baia, Fântâna Mare, Dolhești și Forăști.

Festivalul concurs s-a derulat cu sala plină, într-o atmosferă plină de culoare, zâmbet și veselie, în prezența educatorilor și părinților.

Concurenții au fost răsplătiți cu aplauze și pachete cu dulciuri oferite de Primăria Municipiului Fălticeni, sponsorul Festivalului „Voinicelul”.

60 dintre cei 97 de participanți s-au calificat la etapa județeană, care se va desfășura pe 31 mai.

Reprezentațiile copiilor au fost evaluate de un juriu, cele mai apreciate momente artistice și muzicale fiind notate cu punctaje pe măsură.

Un aspect deloc neglijabil s-a dovedit costumația participanților, care pentru prezența scenică au contat în ecuația jurizării.

Din juriu au făcut parte profesoarele Adriana Samson, Magda Zetu, Angela Focșa și profesoara de dans modern „Miss Katy”.

Adriana Samson le-a mulțumit tuturor celor prezenți, copiilor participanți și cadrelor didactice îndrumătoare, părinților, dar și educatoarelor implicate în activitatea de organizare.

Un gând de apreciere este adresat și autorităților fălticenene care au sponsorizat evenimentul cu suma de 8.000 de lei.

ȘTIRI