Fălticeneanca Aissia Prisecariu reprezintă România la Campionatul Mondial de Înot pentru JunioriSport

Fălticeneanca Aissia Prisecariu reprezintă România la Campionatul Mondial de Înot pentru Juniori

       Accesări: 745

Etapă importantă în cariera sportivă. Aissia Prisecariu, multiplă medaliată în competițiile de natație, va participa săptămâna aceasta la Campionatul Mondial de Înot. Ea se numără printre cei nouă înotători din lotul României care va participa la cea mai importantă întrecere de acest nivel, rezervată juniorilor.

Sportiva din Fălticeni vrea ca la acest campionat să bifeze cele mai bune performanțe de până acum.

Aissia Prisecariu va concura la Lima în probele de 50 m spate, 100 m spate și 200 m spate, probe în care s-a remarcat de-a lungul timpului, obținând numeroase medalii și titluri importante.

Pentru ea va fi o nouă experiență de competiție și un prilej de reafirmare într-un întrecere care aliniază la start cei mai buni dintre cei mai buni tineri înotători.

“La Campionatul Mondial de juniori de la Lima îmi doresc să am cele mai bune performanțe ale mele. Este o experiența nouă din care am multe de învățat”, a declarat Aissia pentru portalul oficial al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Întrecerile Campionatului Mondial de Înot pentru Juniori se desfășoară în Peru, în perioada 30 august – 4 septembrie. Până la primul start, sportivii din echipa României se pregătesc în bazinul din incinta Videna Aquatic Center din Lima.

Aissia Prisecariu va concura cu cele mai bune sportive din lume, la categoria de vârstă 14 – 17 ani.

La competiție vor participa aproximativ 700 de sportivi din 100 de țări.

În lotul României se află patru antrenori, printre care și Luis Lăcătuș, unul dintre cei doi antrenori cu care sportiva din Fălticeni s-a pregătit încă de la început, în bazinul Complexului „Nada Florilor”.

ȘTIRI