Fălticeneanca Aissia Prisecariu urcă din nou pe podium! Medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului EuropeanSport

Fălticeneanca Aissia Prisecariu urcă din nou pe podium! Medalia de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European

       Accesări: 808

Din nou pe podium, din nou un rezultat de excepție. Aissia Prisecariu și-a adjudecat medalia de argint în cadrul unei competiții de talie internațională, ce se desfășoară zilele acestea în Slovacia. Sportiva din Fălticeni și-a adjudecat medalia de argint în cadrul probei de 200 de metri spate.

Aissia aduce cea de-a doua medalie pentru delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Talentata înotătoare, în vârstă de 14 ani, a terminat proba cu timpul de 2:15.95 min, la 94 de zecimi de secundă de primul loc.

Sportiva din Fălticeni, considerată noua senzație a natației din România, se antrenează la Baza de Agrement „Nada Florilor” și este la a treia participare în cadrul unei competiții internaționale, la două dintre acestea reușind să urce pe podium.

În urmă cu câteva săptămâni, Aissia Prisecariu a participat, pentru prima dată, la Campionatul European de Înot pentru Juniori, unde, în finala probei de 200 m spate, a încheiat pe locul 6.

Festivalul Olimpic al Tineretului European se desfășoară în perioada 24 – 30 iulie.

Competiția se desfășoară în paralel pe opt discipline sportive: atletism, ciclism, handbal, judo, gimnastică artistică, înot, tenis de câmp și volei.

În probele de înot, România are în concurs 12 sportivi (6 băieți și 6 fete).

ȘTIRI