Fălticenean cercetat de polițiști. Peste 7.000 de țigări au fost confiscate. Pachetele erau depozitate într-o magazieLocal

Fălticenean cercetat de polițiști. Peste 7.000 de țigări au fost confiscate. Pachetele erau depozitate într-o magazie

       Accesări: 4314

Un fenomen greu de stopat. Contrabanda cu țigări este la ordinea zilei în municipiul Fălticeni, iar persoanele care o practică acționează în zona gangului dintre strada Ana Ipătescu și B-dul Revoluției. Aici a fost identificat un localnic care avea asupra sa o sacoșă din plastic de culoare neagră.

Individul, în vârstă de 27 de ani, a fost observat de lucrătorii Compartimentului de Investigare a Criminalității Economice Fălticeni, după ce a ieșit dintr-o magazie.

Acțiunea de prindere în flagrant a avut loc miercuri, 3 ianuarie, la miezul zilei.

Oamenii legii au efectuat un control corporal și pe cel bagajelor aflate asupra bărbatului de 27 de ani. fiind identificate 220 de bucăți de țigarete.

În acest caz au început cercetările, iar polițișii au întocmit un dosar penal.

Codrin Benta

Câteva momente mai târziu, lucrătorii de la Criminalitate Economică au pus în aplicare un mandat de percheziție pentru a pătrunde în magazie.

Aici au fost identificate 7.400 bucăți țigarete, adică 370 de pachete de țigări, pentru care fălticeneanul de 27 de ani nu a putut prezenta documente justificative.

Țigările de contrabandă au fost confiscate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI