Exemplu de mobilizare în Comuna Cornu Luncii. Muncitorii au instalat un pod din beton în șase zileRural

Exemplu de mobilizare în Comuna Cornu Luncii. Muncitorii au instalat un pod din beton în șase zile

       Accesări: 10011

Lucrări realizate într-un timp scurt. Un pod din beton a necesitat doar șase zile pentru a fi instalat într-o localitate din Comuna Cornu Luncii. Echipa de muncitori s-a mobilizat exemplar pentru finalizarea obiectivului.

Podul este inclus într-un proiect mai amplu, în care vor fi realizate trei poduri și vor fi asfaltate mai multe tronsoane de drumuri comunale.

Primarul Gheorghe Fron a apreciat atât calitatea lucrărilor executate, cât și faptul că prestatorul a reușit ceea ce și-a propus.

Podul din beton a fost instalat în satul Păiseni, în locul unuia vechi, amenajat peste un pârău care în timpul ploilor torențiale provoacă destule neplăceri.

Locuitorii s-au arătat încântați și au apreciat, la rândul lor, faptul că lucrarea s-a încheiat repede și nici n-a creat prea mult deranj.

„Vreau să felicit echipa care s-a ocupat de lucrare. S-a muncit repede și bine. În doar șase zile s-a instalat podul din beton. Este un lucru extraordinar. Și cetățenii din Păiseni apreciază efortul și calitatea lucrărilor.”, a declarat primarul Gheorghe Fron. „Cu toții avem un motiv de bucurie pentru o lucrare care servește întregii comunități. În tot acest timp cât s-a lucrat la noul pod a fost asigurat accesul riveranilor spre strada principală.”

Noul pod nu este doar trainic, ci și mult mai eficient în ceea ce privește preluarea unui debit mărit al pârâului.

Pe perioada lucrărilor, realizate la finele lunii aprilie, accesul locuitorilor de pe strada Mielușoaia spre drumul principal a fost asigurat permanent.

Edilul Comunei Cornu Luncii anunță că după sărbătorile pascale vor fi instalate alte două poduri din beton în satul Păiseni.

În același timp, unele drumuri au fost balastate și tasate înaintea turnării primului strat de asfalt.

Lucrări similare, pe parte de infrastructură rutieră, vor fi executate și în satele Șinca și Sasca Mică.

ȘTIRI