Examen de absolvire la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” FălticeniLocal

Examen de absolvire la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni

       Accesări: 4936

La Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni este în plină desfăşurare examenul de absolvire a seriei de elevi februarie-decembrie.

Examenul se întinde pe durata a aproximativ două săptămâni. A început vineri, 4 decembrie, şi se va încheia pe data de 16 decembrie  2020.

Examenul a debutat cu înscrierea candidaților și va consta în trei probe: proba practică, scrisă și orală.

Probele vizează verificarea cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice dobândite de elevi în perioada școlarizării.

Pe parcursul acestui an școlar, în contextul pandemiei care a afectat întreaga societate, elevii au participat atât la activități didactice formale, dar mai ales în sistem on-line, fiind nevoiți să se adapteze cerințelor impuse de noua abordare a sistemului educativ.

Codrin Benta

Conducerea SMSJ Fălticeni ne-a informat că susținerea acestei sesiuni de examen se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și distanțare socială în contextul actual generat de pandemia de coronavirus, elevii fiind repartizați pe grupe, în funcție de zona de proveniență.

Media generală de absolvire va constitui criteriul pentru repartiția absolvenților în structurile operative ale Jandarmeriei Române.

ȘTIRI