Energia electrică va fi întreruptă în Mălini. Intervenții pe rețea și în Preutești, Forăști și Vadu MoldoveiActualitate

Energia electrică va fi întreruptă în Mălini. Intervenții pe rețea și în Preutești, Forăști și Vadu Moldovei

       Accesări: 1723

Întreruperi programate pentru lucrări rețelele de tensiune. Compania Delgaz Grid anunță că energia electrică va fi sistată în patru comune din zona Fălticeni. Intervențiile sunt programate pe 8 și 9 iulie.

Echipele vor lucra joi, 8 iulie, în comuna Mălini.

Energia electrică va fi întreruptă între orele 9-17 în satele Poiana Mărului, Văleni și Iesle pentru montarea unui stâlp bornă si racordare un punct de transformare pentru alimentarea unor pompe de apă.

În aceeași zi sunt intervenții și în comuna Preutești.

Consumatorii din anumite zone ale satelor Preutești, Leucușesti și Huși nu vor avea energie electrică între orele 8.00 – 16.00. Lucrătorii vor face defrișări realizarea unui culoar de trecere pentru linii electrice aeriene de 20 kv.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Vineri, 9 iulie, este programată o lucrare similară și în comuna Forăști.

Consumatorii casnici din satele Viișoara, Uidești și Țolești nu vor avea energie electrică între orele 8 – 16.

Același gen de lucrări va fi și în comuna Vadu Moldovei. Vor fi afectate satele Ioneasa, Nigotești, Movileni și Mesteceni.

Între orele 8 – 16 nu va fi energie electrică.

Prin aceste lucrări Delgaz Grid dorește să asigure funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților din localitatea menționată.

Reprezentanții companiei spun că printre prioritățile acesteia este și creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI