Eminenta profesoară Mihaela Dascălu revine la catedră! Va preda la Fălticeni cursuri pentru atestate CambridgeLocal

Eminenta profesoară Mihaela Dascălu revine la catedră! Va preda la Fălticeni cursuri pentru atestate Cambridge

       Accesări: 9774

Niciodată să nu spui niciodată! Mihaela Dascălu revine la catedră, după un periplu de două decenii prin diferite colțuri ale lumii. Profesoara de limba engleză, unul dintre cei mai strălucite cadre didactice din județul Suceava, se întoarce la liceul unde a consacrat 21 de ani, pregătind elevii din Fălticeni la un nivel înalt, generații la rând, lăsând și amintiri dintre cele mai frumoase.

Mihaela Dascălu este gata să deschidă un nou capitol, pentru ea și elevii care doresc să aprofundeze limba engleză.

Este vorba despre cursuri de pregătire pentru obținerea Atestatelor Cambridge. Cursurile se vor desfășura la Colegiul Național „Nicu Gane” pentru nivelele B2 (FCE), C1 (CAE) si C2 (CPE).

Cursurile încep din această lună, iar înscrierile au început.

Grupele vor fi formate în funcție de numărul participanților și de nivelul cunoștințelor. Cursanții vor susține un test de verificarea, urmând să fie grupați după nivelul de pregătire.

Elevii pot alege între cursuri pentru engleza britanică sau engleza americană. Acestea se for desfășura pe mai multe module.

Examenele Cambridge sunt destinate celor care doresc să folosească limba engleză pentru carieră sau studii superioare.

La finalul cursurilor de la Colegiul Național „Nicu Gane” va fi susținut un examen pentru obținerea certificatului Cambridge, un pașaport pentru viitor.

Înscrierile se fac la adresa electronică mihaela.dascalu77@gmail.com cu subiectul ‘Cambridge examinations’.

Prin corespondență veți primi informații despre aceste examene, formele de testare inițială pentru a stabili nivelul de limbă, programul de pregătire și tarifele aferente.

Cu peste 40 de ani de activitate în predarea limbii engleze, Mihaela Dascălu este un profesor cu experiență internațională și formator de profesori, specializat în predarea limbii engleze pentru examenele Cambridge.

Este, totodată, examinator oral pentru examenele Cambridge, EAP (engleza in scopuri academice).

S-a specializat în engleza americană la Universitatea din Vermont (SUA), a predat engleza la universități din Grecia, Emiratele Arabe Unite și Bangladesh.

Profesoara Mihaela Dascălu a predat limba engleză la Liceul „Nicu Gane” între anii 1982 și 2003, după care a devenit profesor formator de nivel internațional.

ȘTIRI