Trei tineri sportivi din Fălticeni și Preutești vor reprezenta România la un puternic turneu internațional de boxSport

Trei tineri sportivi din Fălticeni și Preutești vor reprezenta România la un puternic turneu internațional de box

       Accesări: 2087

Pregătiri intense și dorință de victorie. Trei sportivi din Fălticeni și Preutești vor participa, începând de duminică, la un turneu internațional de box. Iulian Buletică, Marina Apetroae și Sebastian Boambă vor reprezenta România la „Dracula Open 2024”, concurs organizat la Ploiești de federația de specialitate.

La turneu se vor prezenta aproximativ 300 de sportivi din 26 de țări.

Competiția include categoriile juniori și tineret, fete și băieți.

Iulian Buletică și Sebastian Boambă, ambii din Fălticeni, se pregătesc la Centrul Olimpic Bacău și vor concura la categoriile 57 și 67 kg.

Sportivi de perspectivă, cu multe rezultate deosebite, printre care și un titlu de campion național, Iulian și Sebastian fac parte din echipa România 1 în care sunt incluși sportivi de elită, selectați de federație.

Talentată și ambițioasă, Marina Apetroae, din Preutești, va concura din partea clubului ACS „Șomuz” Fălticeni, în cadrul echipei România 2, din care fac parte sportivii de vârf ai cluburilor din țară.

Marina, care are la activ un titlu de vicecampioană națională, va participa la categoria 57 de kilograme.

Turneul Internațional de box „Dracula Open 2024” este prima mare competiție organizată anul acesta, un test de verificare după pauza competițională din ultimele săptămâni.

Antrenorul emerit Vasile Nistor speră la rezultate cât mai bune, obiectivul fiind clasarea de podium. Concurența va fi extrem de puternică, ținând cont de valoarea participanților.

Turneul de box se va desfășura între 11 și 19 februarie.

ȘTIRI