Elevă de liceu dispărută din comuna Baia. Doi polițiști au găsit-o într-o pensiune aflată în zona  FălticeniRural

Elevă de liceu dispărută din comuna Baia. Doi polițiști au găsit-o într-o pensiune aflată în zona Fălticeni

       Accesări: 22006

Unii minori le dau emoții și stări de agitație familiilor lor. Atunci când dispar brusc, parcă fără urmă, cei dragi stau ca pe ace în așteptarea unei vești bune din partea oamenilor legii. Este cazul unei domnișoare de 17 ani care nu s-a mai întors acasă.

Minora, domiciliată în comuna Baia, plecase miercuri, 29 martie, cu un microbuz de transport persoane, la cursurile de la colegiu, în municipiul Fălticeni.

Spre seară, în jurul orei 21, când ar fi trebuit să revină la domiciliu, unul dintre membrii familiei, vânzând că ea nu a revenit la domiciliu, s-a îngrijorat și a început să o sune pe telefonul mobil.

Surpriză neașteptată și neplăcută! Telefonul domnișoarei era închis.

Unchiul fetei a sunat-o pe dirigintă, care l-a informat că eleva a lipsit în ziua respectivă de la școală.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

A fost sunat și prietenul domnișoarei și, din nou, surpriză. Telefonul era închis. Imediat au fost alertați polițiștii S.P.R. Mălini. Era ora 22.30.

Oamenii legii au început căutările pentru identificarea tinerei de 17 ani, pe care, însă, nu au găsit-o.

A doua zi, joi, 30 martie, la orele dimineții, activitățile au fost extinse, iar cazul a fost preluat de Poliția Municipiului Fălticeni.

În cadrul ședinței operative, persoana dispărută a fost dată în consemn, ulterior, dată fiind vârsta persoanei dispărute, polițiștii au dat-o în urmărire națională.

Polițiștii de la Ordine Publică, Investigații Criminale, Poliția Rutieră și Secțiile de Poliție Rurală Vadu Moldovei, Preutești și Mălini au fost informați cu privire la acest caz.

Verificările au fost extinse și pe raza municipiului Fălticeni, unde mai multe patrule au acționat pentru identificarea persoanei dispărute.

Alți doi agenți de la BIC (Biroul Investigații Criminale) și BOP (Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate) au început verificarea pensiunilor din zona Fălticeni, minora fiind găsită în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 10, într-o astfel de unitate.

Tânără, în vârstă de 17 ani, a fost audiată și amprentată la poliție, fiind redată familiei după mai puțin de 12 ore de la începerea căutărilor.

Eleva de liceu n-a fost victima unei infracțiuni.

Ea le-a declarat polițiștilor că a plecat de bună voie de acasă.

ȘTIRI