Duminică are loc Ziua Comuna Drăgușeni. Regal folcloric, Nunta de Aur și recital susținut de Dan Ciotoi (Generic)Rural

Duminică are loc Ziua Comuna Drăgușeni. Regal folcloric, Nunta de Aur și recital susținut de Dan Ciotoi (Generic)

       Accesări: 1788

Cântec, momente de suflet, multă și voie bună. Așa va fi în ultima duminică din luna iulie, când Primăria și Consiliul Local organizează Ziua Comunei Drăgușeni. Autoritățile s-au pregătit cum se cuvine pentru manifestarea care marchează sărbătoarea localității aflată la poarta de intrare în județul Suceava.

Evenimentul va avea loc pe 30 iulie în parcul central.

Spectacolul, ajuns la ediția cu numărul 17, va începe la ora 13, și va include momente artistice și muzicale.

Invitatul special din acest an este Dan Ciotoi (fostul vocalist și compozitor al formației Generic). Solistul dâmbovițean va aduce muzica de petrecere

Un program special va oferi și Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu”. Sucevenii vor avea un program de cântece și jocuri, cu artiști și dansatori de înaltă ținuță. Primarul Vasile-Lică Cepoi îi invită pe localnici la sărbătoarea care le este dedicată, subliniind că vor avea parte de o zi frumoasă.

Alma Clinic

„Îi așteptăm cu drag pe gospodarii din satele noastre la Ziua Comunei Drăgușeni. Este un moment deosebit și un prilej de bucuri și un bun motiv pentru a ne reîntâlni. Este sărbătoarea noastră!”, a declarat primarul Vasile Lică Cepoi. „Suntem pregătiți să primim invitați de seamă și să le acordăm cinstea cuvenită celor care sunt modele pentru comunitatea noastră. Vă așteptăm cu mult drag!. Va fi o sărbătoare frumoasă și plină de bună dispoziție, așa cum era în anii din urmă.”

În programul manifestării sunt incluse momente artistice susținute de elevii școlii din comuna Drăgușeni.

Ziua Comunei Drăgușeni va aduce în atenție și un moment de suflet.

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie vor participa la Nunta de Aur. Familiile vor fi premiate în cadrul unei festivități organizate tot în parcul central.

Programul muzical va include și câteva recitaluri.

Interpreți îndrăgiți de public, dar și tinere talente locale vor cânta la acest eveniment de la finalul lunii iulie.

Pe scenă vor urca Mihaela Gurău, Mihaela și Ciprian Istrate, Alexandra Barna, Sânziana Loghin și Laura Lungu.

ȘTIRI