Două persoane din Fălticeni se aflau în mașina implicată în cumplitul accident de ieri. Mama era la volan și și-a pierdut viața. Fiica este internată în spitalRural

Două persoane din Fălticeni se aflau în mașina implicată în cumplitul accident de ieri. Mama era la volan și și-a pierdut viața. Fiica este internată în spital

       Accesări: 16041

Tragediile se țin lanț pe Drumul Național 2E. Sectorul de drum dintre Cornu Luncii și Rădășeni s-a transformat în ultimii într-un adevărat drum al morții. Aici și-a pierdut viața și șoferița care conducerea joi după-amiază un Audi A4, care se deplasa spre Fălticeni.

În mașină se mai afla fiica acesteia, pasageră pe locul din dreapta față, transportată la spital în stare de semicoștiență și cu multiple traumatisme.

Victima, în vârstă de 21 de ani, este acum la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Ea se află sub supraveghere medicală, iar doctorii fac tot posibilul pentru ca tânăra să-și redobândească sănătatea.

Mama acesteia, în vârstă de 43 de ani, din păcate, care conducea autoturismul Audi, nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Impactul cu autotrenul a fost devastator.

Din motive încă neelucidate, șoferița a intrat pe contrasens și s-a izbit cu partea frontală în roata stânga față a autotrenului care circula regulamentar.

Alma Clinic

Mașina, în care se aflau cele două femei, s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate. Ele au rămas încarcerate până la sosirea pompierilor.

Operațiunea nu a fost deloc ușoară, pompierii având sprijinul lucrătorilor de la ambulanță și al paramedicilor SMURD.

Mama și fiica s-au născut în Fălticeni. Șoferița provine dintr-o familie respectabilă din comuna Rădășeni.

Pe același sector de drum, nu prea departe de locul actualului accident, în octombrie 2017, și-au pierdut viața șase persoane: preotul Petru Gavril, cumnatul acestuia, sora preotului, doi copii și autorul accidentului.

În februarie 2019 s-a petrecut un alt incident grav, pe același sector de drum, între Rădășeni și Cornu Luncii. Două persoane au murit și alte șapte au fost rănite, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu o cisternă pentru transportul laptelui.

ȘTIRI