Două eleve din Cornu Luncii și Vadu Moldovei au obținut rezultate bune la Olimpiada Națională de TehnologiiEducație

Două eleve din Cornu Luncii și Vadu Moldovei au obținut rezultate bune la Olimpiada Națională de Tehnologii

       Accesări: 2269

Participare încheiată cu succes. Două liceence din Cornu Luncii și Vadu Moldovei au reprezentat cu cinste Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” la Olimpiada Națională de Tehnologii, eveniment desfășurat la Botoșani. Elevele Bianca Moroșan și Marina Huza au încheiat cu rezultate frumoase, fapt ce atestă nivelul de pregătire pe care profesorii îl asigură pe acest profil.

Aflate la prima lor prezență la etapa națională, reprezentantele colegiului fălticenean s-au clasat printre primele 10 participante de la categoria la care au concurat.

Bianca Moroșan (Cornu Luncii) a fost la un pas de podium, reușind să obțină locul IV (mențiune) la categoria rezervată elevilor din clasa a XII-a.

Marina Huza (comuna Vadu Moldovei) s-a clasat pe locul al șaselea la secțiunea destinată elevilor din clasa a XI-a.

Ambele eleve olimpice au participat la etapa națională din domeniul „Textile și pielărie”, alături de cei mai buni concurenți de la liceele cu profil tehnic.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Bianca și Marina au fost îndrumate de două echipe formate din profesoare cu experiență, este vorba despre Mariana Țuca, Florentina Crăciun și Geanina Stanciu, respectiv Florentina Crăciun, Claudia Suseanu, Laura Natu și Ionela Scripcă.

Rezultatele obținute sunt cu atât mai relevante, în contextul în care timpul pentru pregătire a fost mult mai redus decât în anii anteriori.

Conducerea Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” le-a felicitat pe cele două eleve pentru participarea la etapa națională, menționând că debutul la olimpiadă constituite o experiență valoroasă pentru Bianca și Marina, dar și un etalon de prestigiu pentru unitatea liceală pe care au reprezentat-o în competiție.

ȘTIRI