Două eleve de la Școala Gimnazială Vadu Moldovei vor participa la Olimpiada Națională de Educație TehnologicăEducație

Două eleve de la Școala Gimnazială Vadu Moldovei vor participa la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică

       Accesări: 2377

Școlile din mediul rural nu duc lipsă de elevi valoroși. Concursurile de cunoștinte îi evidențează și pe copiii de la țară, care nu de puține ori înregistrat rezultate dintre cele mai frumoase. Un exemplu în acest sens sunt două eleve de la Școala Gimnazială Vadu Moldovei.

Cristina Ciciu și Ioana Iacob se numără printre tinerii care s-au calificat la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică.

Ele au concurat la clasele a VI-a și a VII-a, reușind să treacă cu brio de etapa județeană, unde au obținut locul întâi și un punctaj ridicat.

Acum se pregătesc pentru cea mai dificilă etapă, faza națională, unde vor concura alături de cei mai buni tineri din țară.

Atât Ioana, cât și Cristina, sunt îndrumate, pe calea cunoașterii și educației tehnologice, de către apreciatul profesor Viorel Iacob.

El are deja câteva serii de elevi care au ajuns pe cele mai înalte trepte ale competițiilor școlare organizate în țară.

Mulțumită metodelor sale de pregătire, profesorul Iacob are, pe disciplina amintită, cinci calificări la olimpiadele naționale.

Este important de menționat faptul că Ioana și Cristina se remarcă nu doar la competițiile școlare, ci și la cursurile de zi cu zi.

Ambele eleve au rezultate foarte bune la învățătură și sunt un model de urmat pentru colegii pentru generația lor.

Olimpiada Națională de Educație Tehnologică, ediția 2024, se va desfășura la Târgu Jiu, în perioada 24-30 aprilie.

ȘTIRI