Vremea se încălzește semnificativ. Sâmbătă și duminică vor fi temperaturi de până la 30 de grade CelsiusLocal

Vremea se încălzește semnificativ. Sâmbătă și duminică vor fi temperaturi de până la 30 de grade Celsius

       Accesări: 367

Meteorologii ne aduc vești bune. Primăvara schimbă registrul termic, astfel încât la finalul lunii martie ne vom bucura de vreme caldă și frumoasă. Sâmbătă și duminică, 30 și 31 martie, sunt anunțate temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade.

În municipiul Fălticeni și în localitățile arondate valorile termice maxime vor atinge 27 – 29 de grade Celsius.

Vremea se va încălzi treptat începînd de vineri, chiar dacă vântul va sufla cu putere moderată, când sunt așteptate temperaturi maxime de 18 – 20 de grade Celsius.

Valorile termice de pe timpul nopții se vor situa între 7 și 9 grade Celsius, iar în localitățile Slatina și Mălini vor fi ceva mai scăzute.

Meteorologii mai spun că un val de aer tropical se va abate, pentru 48 de ore, peste toată România.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Aceștia avertizează că în acest sfârșit de săptămână s-ar putea înregistra cel mai călduros final de martie din ultimii 70 de ani.

Vremea caldă va continua și în primele zile din luna aprilie, când sunt așteptate la Fălticeni temperaturi ridicate.

Luni, 1 aprilie, cerul va fi mai mult senin, iar valorile termice maxime se vor situa între 25 și 27 de grade Celsius, pentru ca marți și miercuri vremea să revină la valorile apropiate de normalul acestei perioade, când se vor înregostra 17 până la 20 de grade Celsius.

Până duminica viitoare sunt anunțate zile cu vreme frumoasă, iar fălticenenii vor avea parte la sfârșit de săptămână, din nou, de cele mai calde zile.

ȘTIRI