Un tânăr din comuna Forăști s-a accidentat în timp ce conducea un moped. Polițiștii spun că el are permisul suspendatRural

Un tânăr din comuna Forăști s-a accidentat în timp ce conducea un moped. Polițiștii spun că el are permisul suspendat

       Accesări: 3073

Aventură încheiată la spital. Un tânăr din comuna Forăști suportă consecințele unei decizii nesăbuite și care îl va pune față în față cu polițiștii. El s-a accidentat în timp ce conducea un moped, incident sesizat telefonic, iar oamenii legii au descoperit, ulterior, un alt aspect în baza de date.

S-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 22, pe un drum județean.

Patrula din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei s-a deplasat la fața locului pentru a identifica persoana căzută de pe un scuter, așa cum s-a anunțat prin numărul unic de urgență 112.

Oamenii legii au ajuns în satul Forăști și au identificat pe partea carosabilă motoscuterul, lângă acesta fiind găsit, căzut, bărbatul de 27 ani.

El a fost preluat de un echipaj medical al Ambulanței care l-a transportat la spitalul din Fălticeni pentru investigații medicale.

Mahanu Design

Polițiștii au verificat bazele de date și au constatat că tânărul din Forăști figurează ca posesor de permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, având însă dreptul conducere era suspendat.

Din aceleași verificări s-a constatat că pe 7 mai, în jurul orei 22, bărbatul conducea mopedul pe DJ 208 E, în afara localității Forăști, având direcția de mers Țolești spre Oniceni, și a pierdut controlul asupra direcției de mers.

El s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și s-a rănit.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită leziunilor suferite, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

ȘTIRI