Dosar penal pentru un șofer din Fălticeni cu permis de conducere reținut. Polițiștii l-au oprit în Țarna MareActualitate

Dosar penal pentru un șofer din Fălticeni cu permis de conducere reținut. Polițiștii l-au oprit în Țarna Mare

       Accesări: 2119

Nu a rezistat tentației de a conduce. Un bărbat din municipiul Fălticeni și-a creat singur probleme, după ce a plecat într-o plimbare cu un autoturism, deși nu mai avea dreptul de a conduce pe drumurile publice. El s-a hazardat și, până la urmă, a avut numai de pierdut.

Șoferul, în vârstă de 33 de ani, avea permisul reținut pentru abateri la regimul rutier.

Vineri seara, în jurul orei 18.30, el a fost oprit pentru un control de rutină pe strada Nufărului, din cartierul Țarna Mare.

Agenții echipajului de poliție au efectuat verificări în baza de date și au constatat că șoferul avea permisul de conducere reținut.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

Bărbatul va fi cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

Potrivit datelor statistice, numărul cazurilor de infracțiuni pe linia conducerii fără permis sau cu permisul suspendat este în creștere în ultimii ani, pe raza municipiului Fălticeni.

ȘTIRI