Doi șoferi au rămas pietoni pentru abateri de la legislația rutieră săvârșite pe E85 în Vadu MoldoveiRural

Doi șoferi au rămas pietoni pentru abateri de la legislația rutieră săvârșite pe E85 în Vadu Moldovei

       Accesări: 5327

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din judeţ au desfăşurat, în primele zile ale noului an, o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În doar trei zile, 3-5 ianuarie 2020, au fost aplicate 403 sancțiuni contravenționale, în valoare e 271.399 lei.

Dintre acestea, 247 de sancțiuni contravenționale au vizat depășirea limitei legale de viteză.

Polițiștii au reținut 47 de permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare. Totodată, s-a constatat săvârșirea unei fapte de natură penală.

Pe DN2 – E85, pe raza localității Vadu Moldovei, o secțiune de drum pe care se înregistrează frecvent evenimente rutiere cu urmări grave, doi conducători auto s-au ales cu suspendarea dreptului de a conduce.

Ambele cazuri au fost consemnate duminică, 5 ianuarie. Un bărbat din municipiul Constanța a efectuat manevra de depășirea a unui alt autovehicul în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”.

În aceeași zi a fost depistat un bărbat din județul Neamț, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 126 km/h, limita legală fiind de  60 km/h (+66km/).

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce.

ȘTIRI