Adolescenții din Fălticeni sunt încurajați să-și manifeste talentul literar în cadrul unui concurs de scriere liberăLocal

Adolescenții din Fălticeni sunt încurajați să-și manifeste talentul literar în cadrul unui concurs de scriere liberă

       Accesări: 574

Inspirați de proiectul POV21, inițiat de un grup de adolescenți și studenți români care doresc să facă cunoscute punctele de vedere ale tinerilor din secolul XXI, mai mulți adolescenți înceacă să-i mobilizeze și pe tinerii din Fălticeni, să se exprime în spațiul public.

“POVestește-ne, te facem auzit!”, este invitația lansată de POV 21 Fălticeni.

Adolescenții pasionați de scris sunt îndemnați să iasă din zona lor de confort pentru a se face cunoscuți în cadrul unui concurs de scriere liberă.

Până pe 15 ianuarie 2020, ei pot trimite propriile texte (povești, articole, confesiuni, etc.) pe adresa de email pov21falticeni@gmail.com

“Momentan suntem 7 membri și urmează să ne mărim echipa la începutul noului an. Vom face asta printr-un concurs de scriere liberă, în care îi invităm pe tinerii deschiși la minte să își dovedească ei înșiși că pot să ni se alăture, fiind curajoși, talentați, și având un mesaj ce trebuie transmis lumii”, ne-au informat inițiatorii acestui demers.

Prin aceast demesr ei încearcă să încurajăm noua generație de scriitori să își publice propriile creații, îmbogățind totodată cultura, în bine-cunoscutul spirit fălticenean, care a impresionat atât pe meleagurile românilor, cât și peste hotare.

Pe data de 22 ianuarie 2020, va avea loc premierea celor mai bune creații, în cadrul unui eveniment care va fi găzduit în sala “Draga Olteanu Matei” (lângă Clubul Copiilor Fălticeni).

ȘTIRI