Primăria Fălticeni încasează impozitele și taxele locale aferente anului 2020. Reducerea de 10% se mențineLocal

Primăria Fălticeni încasează impozitele și taxele locale aferente anului 2020. Reducerea de 10% se menține

       Accesări: 1493

Primăria Fălticeni încasează impozitele și taxele locale aferente anului fiscal 2020. Primele plați au fost făcute de persoanele fizice și juridic încă din prima zi lucrătoare a acestui an, luni, 6 ianuarie. Cum era de așteptat, pensionarii se numără printre cei mai conștiincioși contribuabili.  

Valorilor impozabile pentru acest an au fost menținute la nivelul anului 2019, potrivit anunțului făcut de primarul Cătălin Coman în ședința Consiliului Local din luna decembrie.

Administrațaia locală a anunțat că obligațiile de plată pot fi achitate în două rate egale, până la datele de 31 martie și 30 septembrie, inclusiv.

Este menținută reducerea de 10% pentru plata cu anticipație, până la sfârșitul lunii martie, a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport, datorate pentru întregul an, cumulat pentru fiecare categorie de impozit, de către persoanele fizice și juridice.

Impozitul anual pe clădiri, impozitul pe teren și impozitul pe mijloacele de transport, datorat bugetului local de către persoanele fizice și juridice, de până la 50 de lei inclusiv, se plătește integral până la primul termen de plată, fără bonificație.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

ȘTIRI