Doi dansatori profesioniști încep cursuri de dansuri populare în Fălticeni. Cursuri pentru copii, tineri și adulțiLocal

Doi dansatori profesioniști încep cursuri de dansuri populare în Fălticeni. Cursuri pentru copii, tineri și adulți

       Accesări: 4780

Lecții în arta eleganței și armoniei pașilor. Doi dansatori ai Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava aduc cele mai frumoase dansuri populare pentru fălticeneni. Iustina și Răzvan Zaharia, instructori cu experiență, care au evoluat pe scenele marilor evenimente folclorice și artistice, deschid, în curând, cea mai nouă grupă pentru începători.

Fălticenenii care vor să pătrundă în tainele dansului popular se pot înscrie la cursuri. Locurile sunt limitate!

Grupa de începători este adresată copiilor, tinerilor sau adulților.

Fie că doriți să învățați pașii dansului tradițional pentru nuntă sau pentru un alt eveniment sau pur și simplu ca experiență personală, Iustina și Răzvan vă vor ajuta să găsiți drumul cel mai scurt spre această frumoasă artă.

Veți avea parte de un cadru prietenos, lecții practice, care vor fi zi de zi experiențe plăcute. Instructorii profesioniști de dans Iustina și Răzvan Zaharia au avut numeroși cursanți, rezultatele fiind pe măsură așteptărilor tuturor. Veți fi, așadar, pe mâine bune!

Este bine să rețineți un detaliu cât se poate de important: vă puteți prezenta la cursul de dans cu sau fără partener.

Orele de dans se vor desfășura într-o sală special amenajată, la Concept Body, de pe strada Victoriei nr.88 (la blocul ANL).

Cursul va fi împărțit pe mai multe module, câte opt ședințe pe modul, în care veți învăța hora, bătuta, țărăneasca, sârba și alte dansuri autentice românești.

Prețul abonamentului, pe modul, este de 140 de lei pentru copii, pentru elevi și studenți tot 140 de lei, redus de la 160 de lei, iar pentru cupluri tariful unui modul este de 280 lei, redus de la 320 de lei.

Programul cursurilor va fi luni și miercuri, între orele 18:00-18.50 pentru copii, și 19:00-20:00 pentru adulți.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0756 681 058.

Cursurile de dans popular vor începe pe 29 ianuarie 2024.

ȘTIRI