AlessFra Sped Fălticeni oferă servicii de transport auto, colete şi de persoane pe ruta România – Finlanda şi returEconomic

AlessFra Sped Fălticeni oferă servicii de transport auto, colete şi de persoane pe ruta România – Finlanda şi retur

       Accesări: 137

Dintr-un colț în altul al Europei. Mobilitatea este un element cheie în vremurile noastre, în care timpul pare că se scurge mai repede, iar un operator de transport trebuie să fie mereu prompt, dinamic și punctual. AlessFra Sped Fălticeni se remarcă în acest segment de servicii prin faptul că își onorează cu brio fiecare angajament în parte.

Firma activează pe segmentul de transportul auto, colete şi de persoane, fiind alegerea tot mai multor clienți din Fălticeni, zona Fălticeni, din județul Suceava și din regiunea Moldovei.

AlessFra Sped se clasifică ca unul din liderii din domeniul transportului, oferind servicii de înaltă calitate tuturor clienților şi garanția că transportul se efectuează în timp util şi siguranță.

Serviciile includ transport de colete, persoane, autovehicule, autoutilitare, ATV-uri, motociclete, mobilă și mărfuri congelate, direct la destinație.

AlessFra Sped Fălticeni preia comenzi pe teritoriul României și al Finlandei, efectuând regulat transporturi între cele două țări.

Experiența de peste șase ani, cu mii și mii de clienți mulțumiți, sunt cărțile de vizită ale operatorului de transport internațional.

Flota modernă și șoferii bine pregătiți sunt garanția acestor servicii remarcabile. Microbuzele 8+1, dotate cu tehnologie avansată și platformele prevăzute cu sisteme de siguranță adiționale vor combate provocările ce apar la drum lung.

Șoferii profesioniști se vor asigura că persoanele transportate beneficiază de confort maxim și timp petrecut în mod plăcut, iar marfa ajunge la destinație intactă.

Prețurile practicate sunt avantajoase, AlessFra Sped Fălticeni fiind prima opțiune când vine vorba de transportul pe ruta România – Finlanda și retur.

În fiecare joi sunt curse din România spre Finlanda, iar fiecare sâmbătă este cursa retur. Iată lista curselor pe luna iunie 2024:

PRIMA CURSĂ: Joi, 6 iunie (Tur) – Sâmbătă, 8 iunie (Retur)
A DOUA CURSĂ: Joi, 13 iunie (Tur) – Sâmbătă, 15 iunie (Retur)
A TREIA CURSĂ: Joi, 20 iunie (Tur) – Sâmbătă, 22 iunie (Retur)
ULTIMA CURSĂ: Joi, 27 iunie (Tur) – Sâmbătă, 29 iunie (Retur)

Pentru mai multe informații și rezervări, contactează-ne la numărul de România: 0731 198 600 sau la numărul de Finlanda: 0035 84 65 54 08 41

Detalii suplimentare și solicitări de oferte pot fi adresate firmei, prin pagina de Facebook: https://www.facebook.com/curse.romania.finlanda.

ȘTIRI