Detaliile accidentul rutier din comuna Bunești. Situația care ar fi făcut șoferița să piardă controlul autoturismuluiRural

Detaliile accidentul rutier din comuna Bunești. Situația care ar fi făcut șoferița să piardă controlul autoturismului

       Accesări: 4108

Multe incidente în traficul auto ar putea fi evitate. Polițiștii spun că, dacă s-ar respecta câteva reguli elementare, datele statistice ar arăta mult mai bine în zona Fălticeni la capitolul accidente rutiere. Distragerea atenției în timpul condusului este unul dintre factorii care produc evenimente nedorite pe șosea.

Un astfel de accident rutier, ce putea avea urmări mult mai grave, s-a petrecut recent pe raza comunei Bunești.

Un autoturism Audi, ce se deplasa pe DN 2, s-a răsturnat pe carosabil, pe partea pasagerului din dreapta.

La fața locului au sosit echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni, paramedicii SMURD și două echipaje ale Ambulanței.

Mașina era condusă de o șoferiță în vârstă de 19 ani, din comuna Bunești. În autoturism se mai aflau doi copii, unul de 10 ani și un altul de 10 luni.

Polițiștii spun că tânără le-a mărturisit acestora că, la un moment dat dat, ea și-ar fi întors privirea spre pasagerii minori aflați în mașină, după care a pierdut controlul autoturismului, acesta lovind ulterior un spațiu betonat din apropierea unui șanț.

În urma impactului, mașina s-a răsturnat pe carosabil, având avarii serioase în partea frontală.

Polițiștii au testat-o pe conducătoarea auto cu etilotestul, rezultatul indicat de aparat fiind negativ.

Toți ocupanții mașinii au fost preluați de către echipajele medicale și paramedicale și transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI