Accesări: 4147

Nu vor avea curent în prize timp de șapte ore. Câteva mii de locuințe din zona Fălticeni vor rămâne fără energie electrică la sfârșitul acestei luni. Compania Delgaz Grid va întrerupe furnizarea serviciilor în cinci localități, în zilele de 28 și 29 noiembrie.

Măsura vine pe fondul unor investiții destinate modernizării şi dezvoltării rețelelor de distribuție a energiei electrice.

Reprezentanții operatorului spun că prin aceste lucrări asigură funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite.

În vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

În comuna Bunești se va opri furnizarea curentului electric pe 28 noiembrie în trei sate, Bunești, Petia și Uncești.

În comuna Hârtop sunt anunțate întreruperi la șapte puncte de transformare, tot data pe 28 noiembrie.

În aceeași zi sunt programate intervenții și în comuna Vulturești. Energia electrică va fi oprită în diverse puncte de transformare din Vulturești, Hreațca, Pleșești, Merești, Jacota, Giurgești, Osoi și Valea Glodului.

Orașul Liteni va fi și el afectat de sistarea energiei electrice. Pe 28 noiembrie vor fi intervenții în localitățile Siliștea și Bălteni.

Toate întreruperile sunt programate între orele 8.00 – 15.00.

Lucrările de investiții pentru modernizare, destinate rețelei electrice din municipiul Fălticeni, vor fi realizate pe 29 noiembrie. Furnizarea energiei va fi oprită pe străzile Sucevei, Teilor, Sergent Sava și Matei Millo.

Întreruperea este anunțată între orele 9.00 – 17.00, pentru introducerea și montarea unei linii electrice subterane într-un tablou de distribuție al Punctului de Transformare 7.

ȘTIRI