Delgaz Grid anunță întreruperea energiei electrice în localitățile Baia, Dolhești, Horodniceni și DolhascaRural

Delgaz Grid anunță întreruperea energiei electrice în localitățile Baia, Dolhești, Horodniceni și Dolhasca

       Accesări: 1949

Sute de consumatori casnici rămân fără energie electrică. La sfârșitul acestei săptămâni Delgaz Grid va opri furnizarea energiei electrice în trei localități din zona Fălticeni. Vineri și sâmbătă sunt programate întreruperi în în comunele Râșca, Horodniceni și Cornu Luncii.

Reprezentanții companiei spun că, în vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, este necesară sistarea alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Miercuri, 9 iulie, este programată intervenția la rețea în satul Baia în zona unui punct de trasnformare. Echipele de electricieni vor înlocui un transformator și câteva coloane.

Energia electrică va fi întreruptă între orele 8:30 și 16:30.

În aceeași zi va fi sistată energia electrică și în localitatea Horodniceni. Aici va fi înlocuit un conductor classic și un stâlp din beton.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Consumatorii casnici nu vor avea energie electrică între orele 8:30 și 16:30.

Mai multe lucrări și intervenții pentru modernizarea rețelei sunt prevăzute la sfârșitul săptămânii în zona orașului Dolhasca.

Pe 11 iunie va fi întreruptă energia electrică în localitățile Probota, Gulia, Valea Poienei și Dolhasca pentru lucrări în zona unor puncte de trasformare.

Tot pentru vinerea viitoare sunt programate lucrări și în comuna Dolhești. Vor fi afectați consumatorii casnici din satele Dolheștii Mici și Dolheștii Mari. Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între 8:30 și 16:30.

Potrivit informării remise de Delgaz Grid, un obiectiv major al companiei este continuarea investițiilor în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție.

Reprezentanții acesteia spun că regretă disconfortul produs de aceste întreruperi, dar, în același timp, consideră foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI