Cultura în Parc revine la Fălticeni. Expoziție de fotografie și concert în aer liber. Evenimentul are loc pe „faleză”Local

Cultura în Parc revine la Fălticeni. Expoziție de fotografie și concert în aer liber. Evenimentul are loc pe „faleză”

       Accesări: 1935

Fotografii, amintiri și muzică. Acesta este amalgamul pregătit de organizatorii proiectului Cultura în Parc, care revine la Fălticeni. Evenimentul, ajuns la a șasea ediție va avea loc joi, 24 iunie, pe esplanada centrală (faleza).

Începând cu ora 18 va fi deschisă expoziția de fotografie din seria „Înălțimi. Riscuri. Bucurii.”, un itinerar desprins dintr-un jurnal de vacanță denumit „Călător în Nepal”.

Nicoleta Loghin și Ciprian Constantineanu, doi dintre membrii Asociației Ghizilor din Bucovina, au călătorit timp de aproape două săptămâni în țara aflată la cea mai mare altitudine, drumeție în care și-au propus sa descopere lumea ascunsa din cătunele nepaleze. Aici au descoperit o altă cultură, o lume diferită, fericită și săracă.

După expoziția foto va urma și un concert în aer liber, susținut de formația Conversații Acustice (Suceava).

Cultura în Parc și-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axeze nu doar pe muzică, ci și pe film, fotografie, pictura, teatru, călătorii și altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, din drag pentru frumos și de oameni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Accesul este liber.

Evenimentul este organizat de Asociația Ghizilor din Bucovina, în colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni și Inpride Fălticeni.

Acesta face parte din programul „Ziua culturii fălticenene”, eveniment organizat de autoritățile locale.

ȘTIRI