Debut excelent la Olimpiada Sportului Școlar. Volebaliștii Colegiului „Nicu Gane” au obținut prima victorieSport

Debut excelent la Olimpiada Sportului Școlar. Volebaliștii Colegiului „Nicu Gane” au obținut prima victorie

       Accesări: 783

Debut cu victorie. Volebaliștii Coelgiului NaționaL „Nicu Gane” au pășit cu dreptul în etapa națională a Olimpiadei Sportului Școlar. Competiția se desfășoară începând de astăzi, 20 mai, la Zalău, iar în primul meci fălticenenii au învins categoric adversarul.

Sportivii antrenați de Bogdan Bădărău și Ionel Ciocan s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Liceul Pedagocic „Gheorghe Șincai” din Zalău, gazdele olimpiadei.

La acest concurs național participă opt echipe reprezentative de volei, calificate după etapa zonală.

Este vorba despre competitori din câteva regiuni reprezentative ale țării: Moldova, Oltenia, Muntenia, Transilvania și București.

Colegiul Național „Nicu Gane” joacă în grup B, unde concurenți sunt Liceul Teoretic „Ion Crengă” din Tulcea, Liceul Pedagocic „Gheorghe Șincai” din Zalău și Colegiul Național „Grigore Moisil” din Urziceni.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Din grupa A fac parte echipele de la Liceul „Mircea Eliade” din București, Colegiul Național „Inochenție Micu Clain” din Blaj, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Craiova și Liceul Teoretic „A.P.I” din Dej.

Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în semifinale, după care va urma meciul decisiv pentru stabilirea campioanei naționale.

Colegiul Național „Nicu Gane” reprezintă și anul acesta zona Moldovei.

Volebaliștii fălticeneni au la activ două titluri de vicecampioni naționali și se află printre favoriții Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

ȘTIRI