Cursuri de înot organizate la Baza de Agrement din municipiul Fălticeni. Înscrieri pentru copii, tineri și adulțiLocal

Cursuri de înot organizate la Baza de Agrement din municipiul Fălticeni. Înscrieri pentru copii, tineri și adulți

       Accesări: 1643

Deși sezonul estival este departe, tainele natației pot fi deprinse încă din sezonul rece. Municipiul Fălticeni dispune de un bazin acoperit și tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea unor cursuri de înot în cele mai bune condiții posibile. Înscrierile pentru inițierea și perfecționarea în acest sport încep de săptămâna viitoare.

Cursurile sunt adresate atât începătorilor, cât și celor avansați, fie că este vorba despre băieți sau fete.

Programul cursurilor de înot

Programul pentru inițiere este conceput astfel încât să permită cursanților să-și desfășoare eficient fiecare etapă din cadrul antrenamentului.

De luni și până joi, între orele 17 și 18, sunt organizate cursurile pentru grupa de începători și avansați (cu vârsta până la 12 ani).

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Cei care știu deja să înoate și fac față efortului fizic se pot înscrie în grupa celor avansați. Există, însă, o condiție: copilul să aibă peste 12 ani.

În acest caz, programul de antrenament va fi de luni până joi, între orele 18 și 19.

Cine se poate înscrie la cursul de înot

Important de menționat este și faptul că la cursurile de înot de la Baza de Agrement „Nada Florilor” se pot înscrie nu numai copiii, ci și tinerii și adulții.

Sâmbăta este ziua rezervată adulților, programul pentru inițiere fiind între orele 12 și 13.

La copii, vârsta minimă acceptată la înscriere este de cinci ani.

Se pot înscrie copii din Fălticeni, din comunele învecinate sau din alte orașe ale județului Suceava.

Pentru detalii și informații puteți apela la numerele 0757 936 513 și 0755 380 599.

Condiții excelente pentru antrenamente

Sezonul rece este potrivit pentru lecțiile de înot, asta pentru că apa din bazin este încălzită constant la 28 – 29 de grade Celsius.

Piscina acoperită de la Baza de agrement „Nada Florilor” este dotată cu vestiare pentru fete și băieți, cabine de duș cu apă caldă, sistem de ventilație cu aer cald.

Apa din bazin este curățată, tratată și filtrată zilnic, astfel încât orele de înot vor constitui o reală plăcere pentru copiii și tinerii care vor să învețe sau să își perfecționeze tehnicile de natație.

Un sport complet și cu beneficii numeroase pentru sănătate

Considerat cel mai complet sport, înotul are beneficii numeroase și semnificative. Acestea se obțin în plan fizic și mental, contribuind la dezvoltarea armonioasă a fiecărui practicant.

Înotul este una din cele mai bune metode pentru a rămâne în formă.

Practicat cu regularitate, înotul întărește și tonifiază toate grupele de mușchi, îmbunătățind în același timp sistemul cardiovascular.

ȘTIRI