Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Sucevei. Polițiștii fălticeneni au întocmit dosar penalLocal

Cum s-a produs accidentul rutier de pe strada Sucevei. Polițiștii fălticeneni au întocmit dosar penal

       Accesări: 2826

Aici se produc tot mai des incidente. Strada Sucevei este locul unde joi noaptea trei mașini au intrat în coliziune. Unul dintre participanții la trafic a rămas încarcerat, fiind extras dintre fiarele contorsionate ale mașinii de către pompierii fălticeneni.

Polițiștii au comunicat prin intermediul biroului de presă al IPJ Suceava informațiile legate de accident care, din fericire, nu s-a soldat cu pierderi de vieți omenești.

Însă, în urma evenimentului rutier, au fost persoane rănite, transportate la spital pentru investigații medicale, leziunile suferite fiind ușoare, după cum spun oamenii legii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10.

Un șofer din Fălticeni, în vârstă de 40 de ani, aflat la volanul unui autoturism Ford care se deplasa pe banda întât, a schimbat banda de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism BMW condus de un tânăr de 22 de ani, care circula în acelaşi sens de mers, regulamentar, pe banda a doua.

Mahanu Design

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani a fost proiectat peste scuarul ce desparte cele două sensuri de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Ford, condus pe sensul opus de un bărbat de 39 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 39 de ani şi a unui pasager din acelaşi autoturism, precum şi rănirea conducătorului auto de 40 de ani, transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care va fi soluționat procedural.

ȘTIRI