Controale la miezul nopții. Polițiștii SPR Mălini au depistat un șofer băut. Șase dosare penale întocmite pe linia conducerii sub influența alcooluluiRural

Controale la miezul nopții. Polițiștii SPR Mălini au depistat un șofer băut. Șase dosare penale întocmite pe linia conducerii sub influența alcoolului

       Accesări: 2296

Abateri pe bandă rulantă, la regimul circulației. Zi de zi, în „plasa” polițiștilor cad șoferii care combină alcoolul cu șofatul, ignorând legile și rigorile acestora. Agenții Biroului Rutier Fălticeni au întocmit șase dosare penale în ultimele zile, după ce au depistat conducători auto aflați sub influența lui Bachus.

Oamenii legii au intensificat acțiunile, împreună cu colegii de la Secțiile de Poliție Rurală, și continuă să identifice astfel de șoferi.

Un bărbat de 42 de ani a fost depistat băut la volan, pe raza comunei Mălini, în timpul unor verificări de rutină desfășurate miercuri, 23 iunie, la miezul nopții.

Agenții l-au testat cu etilotestul, rezultat indicat de aparat fiind o alcoolemie de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șoferul, un localnic din satul Pâraie, a fost oprit pe DJ 209 A, în timp ce conducea un autoturism Land Rover.

Agenții SPR 7 Mălini l-au condus la spital, unde i s-au recoltat două probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Oamenii legii spun că magistrații decid în astfel de cazuri anularea permisului de conducere, fie optează pentru amenzi penale usturătoare.

ȘTIRI