Accesări: 1366

Șoferi băuți sunt un pericol public. Obiceiul de a circula cu mașina sub influența alcoolului este un sport printre conducătorii din județul Suceava. Indiferent de anotimp, pasiunea lor continuă.

Polițiștii știu asta și își fac simțită prezența în traficul rutier, mai ales la sfârșit de săptămână.

Iar rezultatele nu au încetat să apară.

Duminica trecută, agenții SPR Mălini și Preutești, aflați în serviciul de patrulare, au depistat doi șoferi băuți în timp ce se deplasau cu mașinile.

La orele dimineții patrula din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control, pe raza comunei Cornu Luncii, un autoturismu condus de un bărbat de 32 de ani din comuna Iacobeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Șoferul emana halenă alcoolică, fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest.

Rezultatul indicat a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt caz a fost depistat la orele serii de patrula din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești.

Pe raza comunei Preutești a oprit pentru control, un autoturism condus de un tânăr din comuna Vulturești.

Acesta emana halenă alcoolică, iar conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

ȘTIRI