Accesări: 721

Fiecare dintre noi putem ajuta sistemul educațional din mediul rural. Una dintre cele mai simple modalități este pusă la dispoziție de portalul hartaedu.ro, unde au fost încărcate alerte privind proiectele necesare în unitățile de învățământ. Trebuie doar să votați, după care veți fi inclus în lista susținătorilor.

Cu cât școala are mai mult susținători, cu atât mai multe șanse are să obțină finanțarea pentru dotările de care are nevoie școala.

Din zona Fălticeni sunt înscrise trei unități de învățământ.

Este vorba despre Școala Gimnazială Preutești, Școala Gimnazială „Artur Gorovei” Bunești și Școala Gimnazială Giurgești.

Fiecare vot contează, iar sprijinul oferit public este la un clic distanță.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Trebuie să completați câmpurile din dreapta imaginii, pe baza numelui, prenumelui, adresei electronice, numărului de telefon.

Premiile în bani sunt acordate de Asociația Narada și pot fi câștigate pe baza numărului de voturi înregistrate per alertă. Un număr mai mare de voturi înseamnă mai multe șanse de a primi finanțarea.

Doar 20 de școli din țară vor putea fi premiate.

Sumele alocate pentru un singur proiect pleacă de 1.000 de euro și pot ajunge până la 10.000 de euro.

Primele trei clasate, pe baza numărului de voturi, vor primi 3.000, 5.000 și respectiv 10.000 de euro. Vor mai fi acordate 17 premii în valoare de 1.000 de euro fiecare.

Ultima zi pentru vot este luni, 16 mai, ora 23:59.

Școala Gimnazială Preutești are nevoie de dotări pentru un laborator de informatică. Beneficiari vor fi peste 270 de elevi. Puteți vota proiectul școlii aici.

Școala Gimnazială „Artur Gorovei” din Bunești are nevoie să-și reamenajeze biblioteca. Beneficiari vor fi 120 de copii. Puteți vota proiectul școlii aici.

Școala Gimnazială Giurgești are nevoie de dotarea bibliotecii cu mobilier. Beneficiari vor fi 100 de elevi. Puteți vota proiectul școlii aici.

ȘTIRI