Alevia donează medicilor spitalului din Fălticeni suplimente alimentare în valoare de 1.000 de euroActualitate

Alevia donează medicilor spitalului din Fălticeni suplimente alimentare în valoare de 1.000 de euro

       Accesări: 1509

Un nou sprijin binevenit pentru cadrele medicale. Alevia susține sistemul local de sănătate oferind personalului cu studii de specialitate produse din propria gamă. Compania cu capitalul 100% românesc donează 600 de cutii cu suplimente alimentare în valoare de 1.000 de euro către medicii Spitalului Municipal Fălticeni.

Demersul vine în contextul lansării campaniei „Gânduri de bine” prin care Alevia se alătură luptei împotriva noului coronavirus și demersurilor de susținere a personalului din unitățile medicale.

Zece spitale din țară sunt incluse în acestă acțiune de sprijin.

Alevia, companie patronată de un medic fălticenean, donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare.

Valoarea totală a donației se ridică la 10.000 de euro.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Compania Alevia se alătură în acest fel Asociației „ZI de BINE” în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un scut pentru spitale.

„Cu siguranță grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea și implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice și fizice de neimaginat.”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia. „Ne gândim la medicii noștri și la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejați. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici și mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulți români au dat curs invitației noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susținere pentru cadrele medicale din țară”,

Medicul Florin Mitocaru

Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.

Vitamina C este unul dintre principalii aliați ai organismului pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, ce contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Combinația de calciu, magneziu și vitamina D este recomandată ca adjuvant în insomnie, depresie, stres, stări de anxietate și nervozitate, migrene, oboseală.

Totodată, Alevia a lansat pe pagina de Facebook.com/AleviaRomania/ o invitație prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici.

Angajator de top la Fălticeni

Alevia este o companie românească înființată în 1994, la Fălticeni, de farmacista Maria Mitocaru și inginerul Nicolae Mitocaru. Afacerea de familie a fost preluată și dezvoltată fiul acestora, medicul Florin Mitocaru.

Cu o cifră de afaceri anuală de peste 5 milioane de euro, Alevia este una dintre cele mai de succes firme din Fălticeni și se clasează printre primii trei angajatori din mediul privat local.

Alevia are 180 de angajați, produce 120 de tipuri de suplimente nutritive, 50 de sortimente de ceaiuri, 23 de creme, 18 siropuri și peste 25 de sortimente de semințe și fructe uscate.

Marcă de succes în România

Compania, specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, realizează toate aceste produse la Fălticeni, într-o fabrică modernă în care au fost investite sume importante.

Alevia este o marcă de succes în domeniu, produsele sub această denumire fiind disponibile în peste 4.000 de farmacii și magazine naturiste, cât și în marile rețele de magazine din România.

Toate produsele Alevia sunt înregistrate, aprobate și avizate de S.N.P.M.A.P.S., parte din Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) București și Ministerul Sănătății.

Producția se desfășoară în concordanță cu toate cerințele legii pentru fiecare tip de produs.

Alevia are implementat sistemul ISO 9001:2008 de la Lloyd’s Register, din Marea Britanie, unul dintre liderii internaționali în domeniul certificării calității.

ȘTIRI