Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” primește sponsorizări valoroase prin intermediul Clubului Rotary FălticeniEducație

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” primește sponsorizări valoroase prin intermediul Clubului Rotary Fălticeni

       Accesări: 3196

Educația este fundamentul viitorului oricărei comunități. Sprijinirea actului de învățământ aduce noi oportunități pentru elevi și profesori de a-și dezvolta permanent universul cunoașterii. Clubul Rotary Fălticeni se evidențiază la acest capitol prin donații și acțiuni care aduc experiențe valoroase și înnoitoare în rândul tinerei generații.

Implicarea și dorința de bine se materializează prin noi demersuri și la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

Unitatea de învățământ din Fălticeni a beneficiat de sprijin substanțial datorită colaborării fructuoase cu Clubul Rotary Fălticeni, atrăgând fonduri și echipamente esențiale pentru dezvoltarea competențelor tehnice ale elevilor.

În anul școlar trecut, instituția de învățământ a primit kituri pentru Robotică în valoare de 3.600 euro.

Această donație a avut un impact major asupra elevilor, oferindu-le posibilitatea de a se implica în proiecte de robotică inovative și de a-și dezvolta abilități tehnice avansate.

Pentru anul școlar curent, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” primește o mașină de brodat de ultimă generație de la Rotary Club Villeneuve-Loubet Baie des Anges din Franța și Rotary Club Dalmine Centenario din Italia.

Acest echipament va permite elevilor să exploreze noi domenii de creativitate și tehnologie, facilitându-le accesul la cunoștințe și competențe esențiale în industria textilă și design.

Profesorii și conducerea Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” își exprimă recunoștința față de Clubul Rotary Fălticeni și partenerii internaționali pentru suportul oferit.

„Aceste donații sunt esențiale pentru dezvoltarea educației tehnice în instituția noastră. Ele nu doar că îmbunătățesc calitatea procesului de învățământ, dar și stimulează interesul și pasiunea elevilor pentru tehnologie și inovație”, au declarat directorii colegiului.

Elevii sunt, de asemenea, entuziasmați de noile oportunități oferite de aceste echipamente. „Faptul că avem acces la astfel de resurse ne motivează și ne inspiră să ne perfecționăm abilitățile și să ne pregătim pentru cariere de succes în domenii tehnice”, a mărturisit unul dintre elevii implicați în proiectele de robotică.

Prin aceste inițiative, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” se poziționează ca un centru de excelență în educația tehnică, pregătind elevii pentru provocările și oportunitățile viitorului.

ȘTIRI